Trei români ridică sala în picioare la „Britain’s Got Talent”

Articol publicat in sectiunea Diaspora, Poveşti româneşti pe data 15 mai 2015

uk_romani la Britain got talent_OK WorldWide

Trei români aplaudați de întreaga sală de la Britain’s Got Talent”. Trupa OK WorldWide, din care fac parte și românii MoStef (Ștefan Mihalache), baNNutZ (Bogdan Pascal) și Laur (Karbula Lorand), a făcut senzație în show-ul „Britain’s Got Talent”, difuzat sâmbătă seară, la televiziunea ITV din Marea Britanie, potrivit site-ului postului.

Cei trei, alături de colegul lor de trupă DIGIT (Thomas Bell), au stat în fața juriului din care face parte și celebra vedetă tv Simon Cowell, cel care a și creat acest format de televiziune difuzat în prezent la nivel internațional, inclusiv în România, sub titlul „Românii au talent”.

 Potrivit Mediafax, Thomas Bell, care s-a prezentat ca fiind din comitatul britanic Essex, a fost cel care a răspuns întrebărilor adresate de Simon Cowell, spunându-i acestuia că cei trei colegi ai săi sunt din România. Cei patru băieți formează trupa OK WorldWide și au oferit un număr de dans, presărat cu elemente de gimnastică și acrobație, ce a fost foarte apreciat de juriu, care i-a recompensat cu patru de „Da”, dar și de publicul prezent în sală. Astfel, trupa OK WorldWide va merge mai departe în competiția „Britain’s Got Talent”.

Cei trei tineri români, MoStef, baNNutZ și Laur, trăiesc în Marea Britanie și au ca pasiune comună dansul. MoStef a susținut până în prezent numeroase reprezentații artistice în țări precum Grecia, Italia, Olanda, Franța, Austria, Spania, Marea Britanie și România. Pe de altă parte, baNNutZ are 19 ani și practică mai multe tipuri de dans și sport din anul 2007, conform Mediafax. La rândul său, Laur este un tânăr din Tecuci, pasionat de dans și divertisment.

Cel de-al nouălea sezon al emisiunii „Britain’s Got Talent” a debutat la postul britanic ITV pe 11 aprilie. Semifinaliștii au fost aleși pe 8 martie. Juriul acestui sezon este format din producătorul de televiziune Simon Cowell, actrița și cântăreața Amanda Holden, cântăreața Alesha Dixon și actorul David Walliams.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!