Trei teste în noiembrie

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 31 iulie 2014

545 romania rugbyReprezentativa de rugby a României va juca în compania echipelor Canadei, Japoniei şi Statelor Unite ale Americii în luna noiembrie, în meciuri test, conform programului anunţat de International Rugby Board (IRB), informează frr.ro.

Românii au programată prima partidă test cu SUA, în 8 noiembrie. România va întâlni apoi Japonia pe 15 noiembrie şi va juca împotriva Canadei pe 22 noiembrie.

Toate cele trei meciuri vor avea loc pe stadionul Arcul de Triumf din Capitală. Vor fi trei teste la care urmează să vedem și câți spectatori vor ajunge, de vreme ce stadionul nu oferă o protecție prea mare pentru vremea care se așteaptă în noiembrie.

Japonia ocupă în prezent locul 10 în ierarhia IRB, în timp ce Canada şi Statele Unite se află pe poziţia a 17-a, respectiv a 18-a, imediat după România (locul 16).

Toate cele trei adversare ale României sunt calificate la Cupa Mondială din 2015. Mai mult, Canada este adversara românilor în grupa D, din care fac parte, partida urmând să se dispute la 6 octombrie, la Leicester.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!