Trică spere să salveze CFR-ul

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 20 martie 2015

574 tricaDeşi înaintea partidei din etapa 21, împotriva Viitorului lui Gheorghe Hagi, spunea că partida respectivă este crucială pentru soarta echipei pe care o antrenează, Eugen Trică a prelungit speranţa pentru formaţia din Gruia.

Trică a avut o discuţie cu jucătorii după eşecul curent de pe teren propriu cu Viitorul (scor 1-2) şi promite o revenire după un start foarte slab de retur al feroviarilor.

„Aşteptăm cu toţii prima victorie, să vină declicul acela de care avem nevoie. Am vorbit cu băieţii şi le-am spus să uite tot ce a fost până acum. O vom lua de la zero, altă şansă nu avem. Pentru noi, joi începe campionatul!”, a spus Trică.

După apelul pierdut și la comisii, dar şi la TAS pentru suspendarea sancţiunii primite, singura soluţie care le-a rămas clujenilor este aceea de a juca totul pe teren: „Nu vreau să mă mai gândesc la problema de la TAS. Aceste cinci etape le-am şters cu buretele, n-am reuşit mare lucru. Dar vom da totul de acum înainte, veţi vedea altceva la Mediaş”, a mai spus antrenorul CFR-ului.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!