Tricourile naționalei, vândute pentru Colectiv

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 27 noiembrie 2015

607 tricouriFederaţia Română de Fotbal va dona victimelor tragediei din Colectiv încasările obţinute din comercialziarea tricourilor similare cu cele purtate de jucătorii echipei naţionale la partida amicală cu Italia, de la Bologna (scor 2-2).

„Cu ocazia deschiderii magazinului online, Federaţia Română de Fotbal îţi oferă posibilitatea de a achiziţiona un tricou de colecţie, de la amicalul Italia-România 2-2. Este vorba de un tricou unicat, purtat de „tricolori” în memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv. Numerele de pe tricou sunt negre şi sunt compuse din numele celor care s-au stins din viaţă în urma tragediei”, se arată pe site-ul FRF.

Tricoul special este disponibil la preţul de 249 de lei. Întreaga sumă obţinută din vânzarea acestor tricouri va fi donată pentru ajutorarea victimelor incendiului ce a avut loc în Bucureşti, în data de 30 octombrie.

În urma acestei tragedii, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În trei săptămâni de la incendiu au decedat alte 33 de persoane, numărul victimelor ajungând, în 22 noiembrie, la 60.

Aproximativ 150 de persoane rănite au fost internate, după incendiul din clubul Colectiv, în spitale din Capitală. La aproape o lună de la tragedie, 42 de răniţi au fost externaţi, 30 sunt spitalizaţi în clinici din străinătate şi alţi 39 sunt în continuare internaţi în spitalele din Bucureşti.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!