Trucuri pentru a face un outfit să pară mai prețios

Articol publicat in sectiunea Femina pe data 29 aprilie 2016

moda_alegere garderobaUn stil impecabil nu are nimic de-a face cu banii pe care îi cheltuiești pe haine și accesorii, ci cu felul în care le porți și modul în care le alegi.

Iată cum să ai mereu un look impecabil, chiar dacă nu ai plătit sume exorbitante pe piesele pe care le porți:

Ocolește dantela, care are tendința de a trăda foarte ușor cazul în care este vorba de o piesă produsă în masă, cu imperfecțiuni inevitabile.

Hainele negre au tendința de a arăta mereu sofisticat, așa că poți miza pe nuanțe de negru, în defavoarea culorilor tari.

Scapă de curelele/centurile care vin la pachet cu unele haine, precum pantaloni sau rochii. De cele mai multe ori, acestea sunt de slabă calitate, și este mai bine să le înlocuiești ori să renunți cu totul la ele.

Înlocuiește nasturii din plastic cu versiuni din metal, care vor crea instant un aer de sofisticare, făcând piesa în cauză să pară mai prețioasă.

Atât în cazul hainelor, cât și al accesoriilor, optează mai degrabă pentru variante minimaliste, ținând cont de faptul că orice fel de aplicații/broderii complexe sunt greu de realizat într-o manieră impecabilă, atunci când bugetul este unul mic.

Ai mereu grijă ca hainele să îți vină ca turnat – cumpără mereu mărimea potrivită și, pe cât posibil, du hainele la croitor pentru mici modificări (precum mânecile blazerelor, tivul pantalonilor etc.)

În cazul încălțărilor, o textură ce imită pielea întoarsă va arăta mai bine decât una care încearcă să imite pielea naturală.

Tweed-ul, bumbacul și pânza sunt materiale ce tind să arate excelent chiar dacă nu ai plătit pentru ele foarte mult.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!