Țucudean, înapoi în Anglia

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 11 septembrie 2015

596 tucudeanNedorit de Mirel Rădoi la Steaua, George Țucudean a fost îndepărtat de la prima echipă și, după mai multe săptămâni în care s-a antrenat singur, și-a reziliat contractul cu campioana României.

Atacantul juca la roș-albaștri sub formă de împrumut, însă echipa antrenată de Rădoi a anulat înțelegerea pe care o avea cu Charlton Athletic, echipa din a doua ligă engleză care e deținătoarea de drept a jucătorului.

Țucudean va reveni la Charlton, după cum anunță englezii de la Vital Football, dar vestea că echipa va trebui să îi plătească din nou salariul nu e tocmai îmbucurătoare, mai ales că britanicii privesc cu destulă circumspecție aventura sa în România. Cu trei goluri în 17 meciuri în Liga I și cinci în 21 de jocuri în toate competițiile, Țucudean nu a avut un parcurs care să le dea speranțe londonezilor.

700.000 de lire sterline este salariul lui Țucudean la Charlton, club cu care are contract până în vara lui 2017. 1,2 milioane de euro este la ora actuală cota de piață a lui Țucudean, potrivit site-ului transfermarkt.de.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!