Țucudean a semnat cu Charlton

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 17 iulie 2014

543 george tucudeanGeorge Ţucudean a părăsit echipa Standard Liege şi a semnat un contract pe 3 ani cu Charlton Athletic, lucru care se anunța deja de câteva zile. Englezii au achitat suma de 800.000 de euro echipei belgiene, aceasta reprezentând clauza de reziliere a atacantului român, care sezonul trecut a fost împrumutat la Dinamo.

Atacantul român este cel de-al şaptelea transfer al echipei engleze din acest an. Ţucudean s-a alăturat deja noii sale echipe în cantonamentul din Spania, după ce a efectuat testele medicale şi ar putea fi folosit chiar în cele două meciuri amicale pe care le mai are de disputat Charlton Athletic în Andalucia, adică miercuri cu Gibraltar XI şi sâmbătă cu Atletico Clube de Portugal.

“Jucătorul de 23 de ani este un fost internaţional de tineret al României şi s-a făcut remarcat la Dinamo Bucureşti. Prestaţiile sale au captat atenţia clubului Standard Liege, care l-a transferat în ianuarie 2013, înainte de a-l împrumuta la Dinamo în sezonul trecut. Ţucudean se va lupta pentru titularizare cu jucătorii Reza Ghoochannejhad, Igor Vetokele, Simon Church şi Joe Pigott”, se arată pe site-ul echipei engleze.

În această vară, Charlton i-a mai transferat pe Yoni Buyens, Vetokele, Franck Moussa, Andre Bikey-Amougou, Tal Ben Haim şi Johann Berg Gudmundsson.

Țucudean are șanse de a prinde un loc în primul 11 al britanicilor, calitățile sale fiind excelente pentru fotbalul britanic, iar acest lucru l-ar putea aduce rapid și în vederile selecționerului României, care este lipsit de soluții.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!