Tudorie, acuzat de agresiune

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 22 octombrie 2015

602 tudorieAlexandru Tudorie, atacantul formaţiei Steaua, este acuzat de fosta sa prietenă Ioana Danielescu că ar fi lovit-o în mai multe rânduri în timpul unei altercaţii care a avut loc luni dimineaţă în Centrul Vechi din Capitală, potrivit unor surse din Poliţie. Tudorie respinge faptul că ar fi agresat-o pe Ioana Danielescu, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul oficial al grupării roş-albastre.

Sursele citate au declarat că Ioana Danielescu a depus o plângere împotriva lui Alexandru Tudorie la Secţia 10, după ce fotbalistul stelist ar fi lovit-o cu palma. Aceasta a anunţat că va merge la IML pentru a obţine un certificat medico-legal prin care să demonstreze că a suferit leziuni, menţionează sursele citate.

Fotbalistul susţine că în incidentul care a avut loc în Centrul Vechi în noaptea de duminică spre luni, el a avut rol de mediator şi nu de agresor într-un conflict între actuala şi fosta prietenă.

„Am participat, alături de iubita mea, la o petrecere în oraş. În momentul în care am părăsit locaţia respectivă, ne-am intersectat cu fosta mea prietenă, care a început să-i adreseze injurii actualei mele iubite. Între cele două a izbucnit un conflict, iar eu am încercat să-l aplanez, împingându-le în sensuri opuse. Din păcate, în momentul în care am tras-o de jachetă, fosta mea prietenă s-a împiedicat şi a căzut în genunchi. După aceea, eu le-am lăsat pe cele două să-şi rezolve problemele şi am plecat. De aici şi până la a spune că eu am bătut-o este un drum foarte lung”, afirmă Tudorie.

El spune că Poliţia poate verifica incidentul pe camerele de supraveghere din zona unde a avut loc. „În zonă se află camere video de supraveghere, deoarece există mai multe sedii de bănci, astfel încât organele abilitate, la care domnişoara respectivă a apelat, pot verifica exact desfăşurarea incidentului. Îmi pare rău că am ajuns în această postură, deoarece nu este normal ca fosta mea prietenă să încerce să-şi facă imagine pe seama unui astfel de incident, în care eu nu am fost în nici un caz agresorul”, adaugă atacantul.

În vârstă de 19 ani, Alexandru Tudorie a jucat 3 minute în partida pe care Steaua a disputat-o în deplasare cu Petrolul Poieşti, scor 0-0, în etapa a XIV-a a Ligii I. El a intrat pe teren în minutul 87 al partidei în locul lui Adrian Popa. Tudorie a fost transferat în vară de la Oţelul la Steaua, semnând un contract pe 5 ani cu gruparea campioană a României.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!