Turiștii britanici se… plâng

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi pe data 24 martie 2014

Asociația Agențiilor de Turism din Marea Britanie a scos pe piață o listă a celor mai ciudate plângeri făcute de-a lungul timpului de către clienții săi.

Se pare că unii turiști britanici nu sunt obișnuiți cu plajele, atâta vreme cât unul dintre ei s-a plâns că „plaja este plină cu  nisip”, în timp ce altul a reclamat furios faptul că a descoperit pești în mare. „Nu ne-a spus nimeni că vor fi pești în mare. Copiii au fost extrem de speriați”, a declarat turistul reprezentanților agenției care i-a facilitat excursia.

Nici natura nu pare să fie un mediu în care turiștii britanici să se simtă în largul lor. „Am fost mușcat în timpul concediului de un țânțar. De ce nu ne-a anunțat nimeni că aceștia pot mușca?”, s-a plâns unul dintre clienți.

Una dintre cele mai ciudate și mai vehemente plângeri vine din partea unei turiste care a dat în judecată conducerea hotelului în care a fost cazată acuzând-o, nici mai mult nici mai puțin, de faptul că a rămas însărcinată. „Logodnicul meu și cu mine am cerut inițial o cameră cu două paturi separate. Am primit în schimb o cameră cu un pat dublu. Sunteți principalii vinovați pentru că am rămas însărcinată. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat dacă cererea noastră ar fi fost satisfăcută”.

Și mai bizară pare reclamația unui britanic, acesta dând în judecată Hotelul Novotel din Australia pe motiv că supa sa era prea groasă și prea tare. În realitate, acesta consumase sosul picant pentru friptură direct din sosieră.

Printre plângerile care au făcut deliciul amatorilor de astfel de cazuri se numără și cea a unui turist care a reclamat faptul că „sunt prea mulți hispanici în Spania”, sau a celui care a declarat că este nemulțumit că în India, țara condimentelor, mâncărurile sunt prea picante.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!