Ucisă cu sânge rece, în locuința din East Ham! O româncă a fost mutilată cu cuțitul de logodnicul ei

Articol publicat in sectiunea Diaspora, Poveşti româneşti pe data 7 august 2015

uk_Denisa Silmen

O tânără de 20 de ani din Sibiu a fost găsită moartă în locuința sa din East Ham, unde locuia împreună cu partenerul său. Cei doi se mutaseră de curând în noua casă și tot de curând anunțaseră pe Facebook că se logodiseră și că urmează să se căsătorească. Din păcate, totul s-a terminat într-o baie de sânge, după ce iubitul ei a înjunghiat-o de zeci de ori.

Cuplul se mutase în locuința din East Ham, în urmă cu aproximativ două luni. Pe 31 iulie, în urma unui scandal izbucnit între cei doi, tânărul i-a luat viața logodnicei sale. A înjunghiat-o de zeci de ori. Scena crimei i-a îngrozit până și pe polițiști, care au spus că victima era oribil mutilată de lovituri de cuțit. Potrivit jurnaliștilor de la Evening Standard, femeia avea mai multe leziuni oribile în zona capului și pe piept.

Și vecinii cuplului au povestit că au văzut cum Alin Gabriel Apopei a fost luat cu mașina poliției, iar un cuțit a fost scos din casă într-o pungă transparentă pentru probe. Se pare bărbatul era foarte gelos, iar scandalul între ei s-ar fi iscat când tânăra l-a anunţat că vrea să își viziteze rudele din România, din Sibiu. ProTV scrie că Denisa Silmen și Alin Gabriel Apopei s-au cunoscut la Londra, unde amândoi erau plecați cu familiile de mai multă vreme. Tânăra era din Sibiu, iar logodnicul ei din Brașov. S-au mutat împreună și se pregăteau de nuntă, spun prietenii. Dar în seara de 31 iulie din casa celor doi s-au auzit țipete înfiorătoare. Îngroziți, vecinii au chemat poliția, scrie ProTV.

„Nu cred să fi făcut Alin aşa ceva, nu cred, nu cred!” a declarat o vecină de-a tânărului pentru același post TV. Și prietenii din Braşov ai tânărului sunt şocaţi de vestea crimei. Ei spun că Alin a fost întotdeauna un băiat la locul lui şi o iubea nespus pe Denisa. Era însă foarte gelos, spun amicii lui.

Tânăra va fi înmormântată la Sibiu. Mama ei a plecat deja la Londra în vederea îndeplinirii tuturor formalităţilor necesare repatrierii trupului neînsufleţit, mai scrie Pro TV.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

O parere la “Ucisă cu sânge rece, în locuința din East Ham! O româncă a fost mutilată cu cuțitul de logodnicul ei”

  1. luci Spune:

    Mama Denisei a ajuns in Sibiu iar trupul ei v-a ajunge luni. Multe multumiri din partea familiei pentru toti cei ce v-ati implicat in aducerea si inmormantarea crestineasca a Denisei. Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

Spune-ti si tu parerea!