Udrea, atac la Iohannis

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 9 ianuarie 2015

Liderul PMP Elena Udrea l-a atacat pe președintele Klaus Iohannis la început de an, spunând că „oamenii din spatele noului șef al statului” și consilierii săi sunt „aceiași dintr-un PNL compromis”. Udrea a subliniat că, dacă românii își pun speranțele în Klaus Iohannis, „se va alege praful de ele”, făcând referire la „interesele și ipocrizia de la Palatul Cotroceni”.

„După o pauză (cât o vacanță), ne întoarcem la ale noastre. Sfârșitul de an 2014 a fost foarte dens și încărcat de tensiune. De aceea, toată lumea avea nevoie să respire. Abia acum începem să ne dezmeticim și să ne dăm seama ce s-a întâmplat, dincolo de valul de emoție și de așteptările uriașe.

Adevărul este că simpla alegere a lui Iohannis, altfel cu totul întâmplătoare, în funcția de președinte, nu va rezolva problemele cu care se confruntă România. Trebuie doar să ne uităm la oamenii din spatele noului șef al statului, începând cu aceiași dintr-un PNL compromis, la consilierii săi și la atitudinea față de Putere pentru a ne da seama că, dacă toate speranțele noastre sunt în Iohannis, se va alege praful de ele. Fundația nu este deloc solidă, pentru că ea se bazează pe interese și foarte multă ipocrizie”, a scris pe Facebook Elena Udrea.

În continuare, președintele PMP a susținut că în România mai sunt multe de făcut, printre care modificarea Constituției, o nouă lege electorală și reformă în domeniul sănătății. „Și, totuși, avem foarte multe de făcut în România: modificarea Constituției prin respectarea voinței românilor, o nouă lege electorală, întărirea și depolitizarea instituțiilor (poate chiar prin măsuri legislative), o lege care să ajute presa să supraviețuiască în această perioadă economică dificilă fără să fie obligată să cânte în struna Puterii, reformă în Sănătate sau realizarea unor investiții strategice care să genereze locuri de muncă etc.”, a mai notat Udrea, adăugând că PMP „își ia angajamentul de a fi unul dintre motoarele politice care să genereze răspunsul la așteptările celor care vor o Românie frumoasă”.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!