Udrea îl regretă pe Mazăre

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 10 iulie 2015

Fostul ministru Elena Udrea a afirmat, marți, în fața sediului Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, că se simte lipsa primarului Radu Mazăre pentru că Mamaia arată mai rău decât anul trecut. Ea a spus că fostul primar Mazăre a reușit să atragă tot mai mulți turiști, ceea ce probabil nu se va întâmpla în anii următori, în condițiile în care stațiunea este lăsată să se degradeze.

„Din păcate, constat că stațiunea Mamaia nu mai arată ca anul trecut. Și o spun eu, care nu am fost niciodată fan Radu Mazăre, dar se vede că Constanța (sic!) nu mai are primar. Cu toate acestea, sper că cei care vin pe litoral să se simtă bine. La fel, constat că lucrările începute împreună cu Consiliul Județean, în mandatul meu de ministru, sunt blocate toate, nu se mai lucrează la drumul spre Năvodari, nu se mai decontează niciun ban de la Ministerul Dezvoltării, totul este blocat. Din păcate, suferă constănțenii și turiștii care vin pe litoral”, a afirmat Udrea.

Udrea a mai spus că fostul primar Mazăre a reușit să atragă tot mai mulți turiști, ceea ce probabil nu se va întâmpla în anii următori, în condițiile în care stațiunea este lăsată să se degradeze.

„Vă dau un exemplu, până și M-ul de la Mamaia picase, acolo unde scrie Mamaia la intrarea în stațiune. Și așa a rămas (…), asta arată dezinteres pentru ceea ce se întâmplă pe litoral. Probabil că va arăta din ce în ce mai rău Mamaia, pentru că o stațiune turistică presupune implicare. Sigur, modul folosit de domnul Mazăre nu era neapărat cel pe care l-aș fi folosit eu, însă dânsul a demonstrat că a reușit să atragă din ce în ce mai mulți turiști pe litoral. Acum, stațiunea nu arată foarte bine și probabil că lucrurile se vor degrada pe măsură ce trece timpul. (…) Temerea mea este că, dacă lucrurile vor continua așa, Mamaia va pierde statutul de primă stațiune, din punct de vedere al numărului turiștilor”, a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea este în vacanță pe litoralul românesc împreună cu mama sa, două nepoate și cu prieteni, care „unii au venit, alții au plecat”, conform declarației sale. În zilele de marți și vineri, potrivit regulilor controlului judiciar sub care se află în dosarul în care este cercetată penal, Elena Udrea trebuie să se prezinte, în perioada vacanței pe litoral, la sediul IPJ Constanța.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!