Umiliți în Daily Express: „Românii din Marea Britanie își transformă copiii în golani și nevestele în prostituate”

Articol publicat in sectiunea Diaspora, UK, despre români pe data 19 iunie 2015

uk_romani in Daily Express

Românii, din nou jigniți în publicațiile britanice! Declarațiile fostului ministru al Transporturilor, Ioan Rus, au fost răstălmăcite de jurnaliștii de la Daily Express, astfel încât să îi umilească pe români.

„Românii din Marea Britanie își transformă copiii în golani și nevestele în prostituate”, este titlul din ediția din 13 iunie a Daily Express. Articolul a fost ilustrat cu fotografia unei familii de țigani cu șapte copii.

Fotografia articolului, o familie extinsă de țigani săraci, cu patru femei și șapte copii ce pozează în fața unei case netencuite, dorește să demonstreze, probabil, în concepția autorului, declarațiile lui Ioan Rus.

În articol este descrisă toată situația creată în jurul acelor vorbe, precum și faptul că și-a dat demisia după ce a stat de vorbă cu premierul Victor Ponta. Materialul continuă cu faptul că, în luna februarie, numărul imigranților români și bulgari care lucrează în Marea Britanie a crescut cu 15% și cu statisticile ONS cu privire la creșterea populației românești și bulgărești după ridicarea restricțiilor.

Cei de la publicația Daily Mail scriu că experții apreciază că în următorii șapte ani vor veni în Marea Britanie 350.000 de oameni din cele două state membre ale Uniunii Europene. Mai mult, este menționat și faptul că premierul României este cercetat pentru corupție, iar Parlamentul i-a păstrat imunitatea.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

O parere la “Umiliți în Daily Express: „Românii din Marea Britanie își transformă copiii în golani și nevestele în prostituate””

  1. costy Spune:

    tiganii nu ar trebui prlmlti an marea britanie.fura si cersesc.si mai savarsesc si violuri cu furt.astis trebuie sa fie dusi la bug.undei doamne antonescu?avea el treaba cu tiganii.ne scapa de ei daca mai traia.din cauza lor ,a tiganilor,nu ne anghit pe noi englezii.ne baga an acceasi oala cu ei.

Spune-ti si tu parerea!