Un agent sârb acuză Craiova de țeapă

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 11 septembrie 2014

549 felix grigore

Zvonko Milojkovic, un agent de jucători sârb, spune că oficialii echipei CSU Craiova au încercat să-l păcălească în clipa când oltenii s-ar fi arătat interesaţi de achiziţionarea a trei fotbalişti din spaţiul ex-iugoslav. Milojkovic îl arată cu degetul direct pe Felix Grigore, managerul clubului.

„Am încercat să-i ajut pe cei de la Craiova să aducă şi câţiva jucători valoroşi, după ce tot eu le-am aranjat amicalul cu OFK Belgrad. Le-am propus trei fotbalişti: Ognjen Vranjes, Nikola Vasiljevic şi Nikola Jakimovski. Au părut încântaţi şi Felix Grigore a încercat să îi aducă la CSU fără ştirea mea. Practic, mi-a înfipt cuţitul pe la spate! Am aflat de intenţia lui şi am stopat aceste transferuri. Nu mă aşteptam la aşa ceva din partea lor, mai ales că i-am convins pe cei de la OFK Belgrad să vină în România să joace acest amical cu oltenii. Însă, acum îmi găsesc şi eu explicaţia pentru care Universitatea Craiova se află pe ultimul loc în Liga I. Nu are conducător bun”, a spus Zvonko Milojkovic.

Felix Grigore a declarat la finalul partidei că l-a remarcat pe Nikola Vasiljevic de la OFK şi că va încerca un transfer al acestuia. „A jucat foarte bine, s-a văzut clar că e fotbalist. Ne vom interesa de situaţia lui contractuală, să sperăm că nu ne cer şi pielea de pe noi”, a spus șeful lui CSU.

Vasiljevic este cotat de transfermarkt la aproape 500.000 de euro, la 23 de ani. Ceilalţi doi fotbalişti vizați de craioveni, Ognjen Vranjes şi Nikola Jakimovski (ambii de 24 de ani), sunt liberi de contract și au jucat ultima oară pentru Elazigspor și Jagodina. Primul este și internaţional bosniac şi fratele mai mare al lui Stojan Vranjes, care a jucat în Liga I pentru Pandurii şi CFR Cluj. Felix Grigore a refuzat sub orice formă să comenteze aceste declarații.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!