Un anonim lasă plicuri cu bani în Cluj-Napoca

Articol publicat in sectiunea Divertisment pe data 26 iunie 2014

bani-cu-suflet1O campanie denumită „Bani cu suflet” a fost lansată de o persoană care, sub protecţia anonimatului, pune diverse sume de bani în plicuri pe care le lasă în mai multe locuri din Cluj-Napoca, iar cei care găsesc banii trebuie să dea altora cel puţin jumătate din sumă.

Acţiunea este promovată pe o reţea de socializate, iar „autorul”, care îşi ascunde identitatea, spune, într-o postare, că nu crede că „bogătanii sau guvernele vor salva ţara, ci românii”, potrivit Mediafax. „E frumos să văd atâţia români care încă aveţi suflet pentru cel de lângă noi. Nu cred că bogătanii sau guvernele vor salva această ţară, ci noi, fiecare, uniţi împotriva sărăciei şi a nedreptăţii”, a scris iniţiatorul campaniei „Bani cu suflet”. Acesta a spus că pune bancnote de 50 sau 100 de lei în plicuri pe care le lasă în diverse locuri din oraş, în Parcul Mare sau pe Cetăţuie, alături de instrucţiuni potrivit cărora persoana care găseşte banii trebuie să dea altcuiva, într-un gest caritabil, cel puţin jumătate din suma primită.

„Găseşte banii ascunşi în zona Cluj, fă share la poză, cu tag «banicusuflet», şi dă mai departe jumătate din suma găsită în plic”, arată anonimul într-o postare pe reţeaua de socializare. Anonimul spune că sumele puse în plicuri provin din banii lui şi că a preluat ideea din SUA, unde un milionar anonim a început să doneze bani în plicuri lăsate în diverse locuri.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!