Un bărbat a experimentat… durerile nașterii

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi pe data 26 iunie 2015

nastereJurnalistul britanic Tom Mitchelson, tatăl unui băiețel de 6 luni, a fost curios să experimenteze travaliul prin care a trecut iubita lui la naștere.

Cei doi parteneri discutau despre noaptea în care Jenny a născut, iar Tom i-a povestit că a fost cea mai grea noapte a lui, pentru că a stat treaz toată noaptea într-un scaun de plastic. „Crezi că asta e cea mai rea experiență”, i-a răspuns Jenny. 

Tom Mitchelson s-a hotărât să experimenteze pe propria piele durerile nașterii, așa că a mers la o clinică olandeză unde, cu ajutorul unui aparat care simulează contracțiile din timpul nașterii, a reușit să intre în pielea unei femei în travaliu.

El și-a fixat ca obiectiv să reziste 3 ore contracțiilor, atât cât a durat travaliul lui Jenny. „Când au început contracțiile agonizante, am început să mă simt dezorientat în timp și spațiu. Am uitat de persoanele din cameră, am uitat de ce fac asta”, a povestit el.

„Ca bărbat, când privești  o femeie care naște, te simți neajutorat. Ești ultima persoană de care are nevoie. Nu poți face nimic”, a povestit Tom.

„A fost cu adevărat oribil. A fost, de departe, cea mai intensă durere pe care am simțit-o și a fost, totuși, doar o mică parte din ce simte o femeie”, a povestit el la finalul experimentului.

„Doamnelor, aveți tot respectul meu”, a concluzionat jurnalistul.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!