Un jucător român de poker a înşelat mai multe cazinouri britanice

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 13 martie 2015

Playing Poker

Un român de 61 de ani este judecat pentru mai multe infracţiuni comise împotriva jucătorilor de poker din mai multe cazinouri din Marea Britanie.

Românul făcea semne pe cărţile de joc, în scopul de a obţine informaţii cu privire la cărţile adversarilor, metodă prin care a câştigat zeci de mii de lire sterline într-un interval de şase ani, notează site-ul pokersites.com. Prima dată, înşelătoria a fost reperată la un club din Londra, care a anunţat şi celelalte cazinouri din Marea Britanie, iar pe 31 martie 2014, românul a fost arestat la un cazino din Northampton. Poliţia l-a reţinut şi a confiscat 1.485 de lire, dar românul a fost eliberat pe cauţiune.

În noiembrie anul trecut, acesta a încercat să părăsească Marea Britanie, iar poliţiştii l-au reţinut pe aeroportul Luton, confiscându-i totodată alte 3.000 de lire sterline. Potrivit Daily Mail, cât timp s-a aflat în libertate condiţionată, el a mai înşelat clienţii a trei cazinouri. Poliţiştii spun că opera în cazinouri de pe întreg cuprinsul Marii Britanii: Southend-on-Sea, Londra, Leicester, Sunderland, Birmingham şi Portsmouth. Mai mult, pentru a scăpa de autorităţi, românul a folosit mai multe documente de identitate false la cazinouri din Leicester, Stockport şi Bournemouth.

Potrivit pokersites.com, ţinta principală a lui Lacatos a fost Playboy Club, unde a câştigat fraudulos peste 40.000 de lire sterline. Sentinţa în acest caz se va da de către Southwark Crown Court pe 16 martie.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!