UNPR înghite PP-DD

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 7 august 2015

PP-DD a fuzionat prin absorbție cu UNPR, în urma unei reuniuni comune a Conferinței naționale a UNPR și a Congresului PP-DD, se precizează într-un comunicat al UNPR.

„Vreau să știți că în plan organizatoric suntem și vom fi tot mai puternici. Noi aveam 358.000 de membri de partid înscriși la tribunal, cel mai mare partid din România, PSD, avea vreo 500.000, iar celelalte vreo 100.000 de membri înscriși. În ultimele două luni s-au mai înscris în UNPR peste 70.000 de români. Sunt convins că și cu dumneavoastră, în momentul de față, suntem peste 500.000 de membri de partid UNPR”, a spus președintele UNPR, Gabriel Oprea.

Oprea a susținut că UNPR „trebuie să rămână la guvernare” și să se consolideze „ca al treilea partid din România”. „Cine dorește stabilitate, securitate și seriozitate să vină la UNPR, așa putem să strângem un milion de membri de partid. Știu că este greu, dar o să reușim”, a afirmat președintele UNPR.

Europarlamentarul Cristian Preda a ironizat anunțul UNPR privind cei 500.000 de membri pe care formațiunea politică i-ar avea în prezent.

„Dacă UNPR are 500.000 de membri, cum se laudă generalissimul Găbiță Oprea, atunci Ponta e blond, iar Blaga joacă vârf la Rapid”, a scris pe Facebook Cristian Preda.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!