Va fi Chiricheș titular?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 10 iulie 2014

542 vlad chirichesTottennham s-a reunit la finalul săptămânii trecute, iar jucătorii au început antrenamentele sub conducerea noului antrenor al echipei, Mauricio Pochettino. Argentinianul nu a stat deloc cu mâinile în sân în această vară şi a analizat mai multe soluții pentru transferul unor jucători care să ajute echipa în drumul spre obţinerea

unui loc care să permită accederea în Liga Campionilor sezonul viitor.

Talksport.com au aflat că Tottenham este la un pas de a obţine semnătura lui Ben Davies pentru suma de 8 milioane de lire sterline, fundaş stânga care a evoluat sezonul trecut pentru Swansea și nu a făcut-o deloc rău. Deşi era o ţintă importantă pentru centrul defensivei, Pochettino îl poate pierde pe Dejan Lovren, care e aproape de a semna o înţelegere cu Liverpool.

Gruparea de pe White Hart Lane este aproape de a se despărți şi de căpitanul Michael Dawson, care este dorit de cei de la Hull, iar în aceste condiţii antrenorul lui s-a reorientat către fundaşul de 22 de ani al celor de la Ajax, Joel Veltman.

“Defensiva lui Tottenham are de suferit, iar în ajutorul lui Jan Vertonghen şi Vlad Chiricheş ar putea fi adus fundaşul celor de la Ajax, Joel Veltman”, scriu cei de la talksport.com. Aceştia au realizat şi un posibil prim 11 pe care Mauricio Pochettino l-ar putea alinia la începutul sezonului. Dacă Vertonghen pare să aibă asigurat postul de titular, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Chiricheş, care s-ar cam duela pe post cu Veltman pentru un loc în primul 11.

Primul amical pe care Tottenham îl va disputa este programat pentru 19 iulie, împotriva americanilor de la Seattle Sounders. Debutul oficial în sezonul de Premier League va fi pe 16 august, contra lui West Ham, în deplasare.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!