Va salva Șumudică echipa din Chiajna?

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 24 martie 2014

527 marius sumudicaSosirea lui Şumudică pe banca Chiajnei pare că a mișcat cumva lucrurile la formaţia ilfoveană. Fără victorie de șapte meciuri, Concordia s-a impus la Pandurii, cu 1-0.

Fostul rapidist şi-a respectat renumele și l-a învins pe Cristi Pustai, acesta nereuşind, indiferent de echipele la care a activat, să îl învingă până acum pe Şumudică. Tehnicianul Chiajnei a comentat, caracteristic, victoria extrem de importantă obţinută de elevii săi, victorie care-i îndepărtează puțin, dar încă nu suficient, de retrogradare.

„O seară frumoasă, am revenit după un an în Liga I. E victoria băieţilor, au respectat ceea ce le-am cerut. E adevărat, am avut şi şansă, Pandurii au ratat unele ocazii. Dar Dumnezeu ţine cu cei puternici. Ştiam că va fi presiune mare din partea lor, pentru că nu mai învinseseră de mult, dar am pregătit meciul în consecinţă. Am ştiut să gestionăm momentele de final şi ne-am impus. E o victorie mare, mai ales că am bătut o echipă care a jucat în cupele europene. Mai avem nevoie de trei victorii şi ne salvăm”, a spus Şumudică.

Antrenorul Chiajnei a făcut referire la momentele din final, dar şi la partida de etapa viitoare, când i se va opune lui Răzvan Lucescu: „Eu sunt euforic, entuziast, pun foarte mult suflet în ceea ce fac. Orice punct e benefic, pregătisem meciul astfel încât să ne închidem şi să nu luăm gol. Trebuie să uităm repede meciul acesta, pentru că vine disputa cu Petrolul, una foarte grea. Răzvan e unul dintre cei mai buni antrenori din ţară şi trebuie să ne pregătim în consecinţă. Jucăm acasă şi trebuie să înţelegem că acest rezultat nu are valoare dacă pierdem contra Petrolului”, a încheiat Șumudică.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!