Vacanțele de lux pe care și le poate permite oricine

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi pe data 14 august 2015

vacante de lux cu bani putiniTe-ai întrebat vreodată cum ar fi să bifezi o vacanță în care să te plimbi cu iahtul, avionul privat sau cu mașini de lux și să te cazezi la castel ori pe o insulă exotică, fără să plătești o avere pentru asta? Ei bine, iată răspunsul!

De la avioane private, cazare la castel sau pe o insulă exotică, până la iahturi ori bolizi cu mulți cai putere la dispoziția ta, iată cum poți avea o vacanță de lux cu bani puțini!

Avioane private

Dacă până acum credeai că doar marile staruri sau oamenii cu foarte mulți bani au acces la zboruri cu avioane private, mai gândește-te o dată! Platforma jetsuite.com permite oricui, chiar și celor fără resurse financiare nelimitate, să rezerve un zbor cu avionul privat.

Secțiunea SuiteDeals a site-ului include oferte last minute, unde prețurile pentru un zbor (în Statele Unite) pornesc de la 536 de dolari. Așadar, în cazul în care călătorești cu un grup de prieteni, banii se împart, iar prețul nu este mai mare decât cel al unui bilet pentru un avion de linie.

Pentru Europa, încearcă secțiunea Empty Legs a site-ului PrivateFly.

Insule private și castele

Site-uri precum Airbnb, HomeAway și VRBO îți permit să te cazezi într-un castel, contra prețului de 95 de lire sterline pe noapte, sau pe o insulă privată din Filipine, contra prețului de 234 de lire sterline pe noapte.

Iahturi

Getmyboat.com este site-ul ideal pentru găsirea unui iaht. Vei descoperi aici mai bine de 28.000 de iahturi din 135 de țări, la prețuri rezonabile. Spre exemplu, poți închiria un vas contra prețului de 187 de dolari de persoană pe zi.

Mașini de lux

Premiere Velocity este compania care închiriază mașini de lux, cum ar fi Aston Martin DB9 (423 de lire sterline pe zi), Jaguar F-Type S 5.0 V8 (295 de lire sterline pe zi) sau Porsche Boxster S (175 de lire sterline pe zi).

Genți și haine scumpe

Există site-uri care închiriază genți și haine de lux. Spre exemplu, de pe fashionhire.co.uk poți închiria o geantă Chanel, contra prețului de 130 de lire sterline pe lună, iar de pe theborrowersclub.com, o geantă de voiaj Louis Vuitton, cu 100 de lire sterline/5 zile.

Site-ul DressBox îți închiriază rochii ale marilor case de modă contra unor prețuri extrem de avantajoase.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!