Vanghelie, denunțat la DNA de vărul său

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 18 decembrie 2015

PSD București și PSD Sector 5 ar fi plătit „la negru” oameni și firme, din ordinul primarului suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, judecat într-un dosar de corupție. Informația apare în denunțul pe care l-a făcut vărul edilului, Mircea Sorin Niculae, în timpul anchetei DNA. Acesta a recunoscut și că el era cel care îi ducea banii lui Vanghelie, se arată în declarația de 12 pagini obținută de Mediafax.

Mircea Sorin Niculae este și el implicat în dosarul lui Vanghelie, alături de alte persoane. În denunțul făcut la DNA, vărul lui Vanghelie povestește în detaliu care erau „mecanismele infracționale” de care se folosea primarul suspendat.

Acesta a dezvăluit că o parte din sumele primite de Vanghelie de la oamenii de afaceri cărora le acorda preferențial contracte din bani publici ajungeau la PSD București și PSD Sector 5, care foloseau banii primiți pentru a face plăți „la negru”.

Marian Vanghelie este acuzat de procurori că, în calitate de primar, percepea comisioane și de 20% de la oameni de afaceri, pentru ca firmele acestora să câștige contracte cu administrația locală.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!