Vânzările Dacia din UK, revenire în forţă în luna mai

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 13 iunie 2016

uk-dacia-duster-in-marea-britanie

Luna trecută, Dacia a vândut 2.137 vehicule pe piața britanică, în creştere cu 4,45% faţă de perioada similară din 2015, când a înmatriculat 2.046 unități.

Rezultatul vânzărilor pe luna mai este o veste extraordinară pentru Dacia, în condiţiile în care vânzările pe lunile anterioare nu s-au plasat pe graficul ascendent al vânzărilor, cu care Dacia se obişnuise pe piaţa din Marea Britanie. Astfel, în perioada ianuarie — mai 2016, Dacia a vândut pe piața britanică 11.488 vehicule, în scădere cu 3,42% față de perioada similară din 2015, când a înmatriculat 11.895 unități.

 

Top Gear: „Dacia este cea mai tare maşină din lume”

Jurnaliştii de la „Top Gear” au realizat anul trecut un test drive cu Dacia Sandero în Norvegia şi s-au declarat fascinaţi de autoturismul fabricat la Mioveni. Concluzia lor a fost extrem de măgulitoare: „este cea mai tare maşină din lume”.

—————————————

„Cea mai tare maşină din lume este o Dacia Sandero albastru închis, cu jante de aliaj şi o aerodinamică modestă. O poţi cumpăra în versiunea de bază de la 5.995 lire sterline, fiind cea mai ieftină maşină din Marea Britanie.

Nu spunem asta pentru că este frumoasă sau manevrabilă precum un Lotus. O spunem pentru că este aici, acum. Un factor pentru aventură. Teoria mea este că cea mai tare maşină din lume este cea pe care o deţii.”

Top Gear

—————————————

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!