Varga pleacă de la ASA

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 17 iulie 2015

590 vargaMijlocaşul Dacian Varga, în vârstă de 30 de ani, şi-a reziliat de comun acord contractul pe care-l avea cu ASA Târgu Mureş, a anunţat la începutul săptămânii gruparea ardeleană pe site-ul oficial.

“Clubul ASA Târgu Mureş şi jucătorul Dacian Varga au decis pe cale amiabilă încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părţi, începând cu data de astăzi. ASA Târgu Mureş îi urează mult succes lui Dacian Varga la viitoarea formaţie”, se menţionează în site-ul citat.

În același timp, conducerea grupării mureșene a anunţat că în zilele următoare vor fi aduşi “trei-patru jucători care se vor alătura lotului pregătit de Vasile Miriuţă”.

Fotbalistul Dacian Varga semnase pe 17 iunie un contract cu formaţia ASA Târgu Mureş din postura de jucător liber.

În ultima perioadă mai mulţi jucători şi antrenorul Dan Petrescu au părăsit ASA Târgu Mureş din cauza problemelor apărute la clubul ardelean, club ale cărui conturi au fost blocate în urma unei anchete a DNA.

Conducerea formației ASA Târgu Mureş i-a anunţat pe 6 iulie pe jucătorii din lot şi componenţii stafului tehnic că autorităţile au blocat temporar conturile clubului în urma controlului ce a avut loc în perioada 2014-2015, control desfășurat la sediul asociaţiei. Măsura blocării conturilor a fost contestată de club în instanţă.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!