Vedete la minut

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 14 mai 2016

Kate Middleton_eveniment Vogue3_1

Din cuprins:

  • Ducesa de Cambridge a pozat pentru Vogue
  • Andra și Marius Moga, într-un nou show de talente!
  • David Bisbal, în România pentru Andra
  • 25.000 de euro pentru câștigătorul Bake Off
  • Smiley are magazin online

 

Ducesa de Cambridge a pozat pentru Vogue

Kate Middleton_Vogue2

Kate Middleton apare pe coperta revistei Vogue. Mai exact în numărul ce aniversează 100 de ani de la lansarea ediției britanice. Soția prințului William a fost fotografiată de Josh Olins, în Norfolk, zonă rurală unde obișnuiește să locuiască cuplul regal britanic.

Două dintre portretele realizate sunt deja expuse la National Portrait Gallery din Londra, în cadrul expoziției „Vogue 100: A Century of Style/ Vogue 100: Un secol de stil”. La National Portrait Gallery se află expusă și fotografia regretatei prințese Diana, realizată pentru coperta revistei Vogue, în 1997, cu puțin timp înainte de tragicul său deces.

 

Andra și Marius Moga, într-un nou show de talente!

Pro TV a achiziționat recent un nou format de emisiune. Aceasta este dedicată copiilor cu voci extraordinare!

Până în acest moment, producătorii nu au bătut în cuie componența juriului și nu au anunțat numele celor trei jurați care vor aprecia prestațiile juniorilor.

Potrivit wowbiz.ro, Andra și Marius Moga fac parte din acest proiect și se vor afla în juriu, cel de-al treilea jurat nefiind desemnat până în acest moment. „Dan Bittman a fost invitat la discuții. Nu se știe însă ce s-a întâmplat, dar, momentan, discuțiile au fost înghețate. Pe lista posibililor viitori jurați s-au aflat și Alex Velea, și Smiley, iar apoi s-a luat în calcul chiar și varianta ca juriul să fie format din două prezențe feminine și un singur bărbat. Se caută o persoană cu priză bună la publicul tânăr, un artist etalon”, au declarat surse din preajma lui Dan Bittman.

 

25.000 de euro pentru câștigătorul Bake Off

daniel

Primul sezon al show-ului Bake Off România de la Pro TV și-a anunțat câștigătorul. Acesta este Daniel Ioan, cel care a primit astfel și marele premiu în valoare de 25.000 de euro. El are de gând să investească acești bani în lansarea unei afaceri, mai exact o brutărie-cofetărie artizanală.

„Voi încerca să pornesc o mică brutărie-cofetărie artizanală, în viitorul apropiat. După plecarea de la bancă am continuat să activez în domeniul financiar, consultant. Acum îmi doresc să mă dedic în totalitate noului proiect”, a declarat el pentru Click.

 

Smiley are magazin online

Smiley a lansat un magazin online de unde fanii săi, și nu numai, pot cumpăra haine și accesorii inscripționate cu chipul lui sau al artiștilor de la casa de producție HaHaHa Production, ori cu titlurile pieselor sau cu extrase din versurile melodiilor lor.

Astfel, pe www.hastore.ro, sunt disponibile spre cumpărare tricouri, șepci, borsete, căni, genți sau stickere imprimate cu tot ce înseamnă HaHaHa Production. Tricourile au prețul mediu de 99 de lei, cănile 60 de lei, șepcile 64 lei, borsetele 109 lei, gențile 55 lei, iar stickerele 45 lei.

Astfel de afaceri au pe piață și alți artiști precum Horia Brenciu sau Anda Adam. Brenciu vinde pe www.brencistore.ro tricouri (50 lei), căni (70 lei), sacoșe (45 lei), șepci (70 ei), pălării (80 lei).

Anda Adam are în comerț tricouri, șepci, brelocuri, huse de telefon și multe alte accesorii imprimate cu chipul ei.

 

David Bisbal, în România pentru Andra

David Bisbal si Andra

David Bisbal a venit în România. Vizita lui nu a fost anunțată oficial, ținând cont că artistul nu va susține niciun concert în țara noastră. Motivul sosirii sale la București este de a filma un nou videoclip, o primă colaborare cu Andra.

„Am venit să filmez un videoclip împreună cu Andra. Sunt foarte fericit și mă bucur pentru legătura dintre România și Spania”, a declarat el pentru WOWbiz.ro. Cei doi vor apărea împreună în noul clip al Andrei ce va fi difuzat, cel mai probabil, vara aceasta.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!