Vestergaard ar putea ajunge la nationala!

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 17 februarie 2014

522 gheorghe tadiciDupa ce Alexandru Dedu a devenit presedintele Federatiei Romane de Handbal, au aparut si primele zvonuri legate de intentiile acestuia. Concret, se vehiculeaza ca actualul selectioner ar putea parasi functia pe care o are. Prima varianta este danezul Jakob Vestergaard.

Acesta ar urma sa vina la Bucuresti pentru a trata cu CSM, dar are sanse de a pleca de aici avand investitura de selectioner al nationalei.

Vestergaard ar putea, totusi, sa ramana si la CSM Bucuresti, conducerea urmand sa fie asigurata de Mette Klit, colaboratoarea lui Jakob Vestergaard de la Oltchim si Viborg.

Toate aceste idei au fost alimentate de unul din cele zece puncte formulate de Alexandru Dedu in strategia pe termen scurt pe care a prezentat-o la alegeri. Pe scurt, antrenorii echipelor nationale nu trebuie sa mai dispuna de apartenenta la cluburi.

Gheorghe Tadici nu este interesat de zvonuri, el sustinand ca „echipa nationala nu este nici a lui Tadici, nici a lui Gatu, nici a lui Dedu”. El are contract cu Federatia Romana de Handbal pana in 2016, la Jocurile Olimpice de la Rio. „Oricand sunt dispus sa accept o varianta mai buna pentru echipa nationala, chiar daca am contract pana in 2016. Trebuie sa se stie, insa, ca in decursul ultimelor 18 luni, am facut o munca voluntara. Am primit doar 15% din contract, dorinta mea cea mare a fost si este de a califica echipa pentru a treia oara la o editie a Jocurilor Olimpice. Partea materiala nu a contat foarte mult. Am o liniste interioara totala, astept sa vad care este strategia federatie”, a spus el.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!