Vestergaard, iar la București!

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 7 aprilie 2014

529 jakob vestergaardAntrenorul Jakob Vestergaard a revenit în România, în weekend el participând la un workshop organizat de CSM Bucureşti la Centrul de Copii şi Juniori. „Am venit doar la acest workshop. Mâine dimineaţă mă reîntorc în Danemarca”, a spus Jakob Vestergaard, ținând să dezmintă faptul că ar putea prelua banca tehnică a clubului bucureștean.

Numele antrenorului danez este vehiculat şi pentru naţională, el fiind unul dintre favoriţii la înlocuirea lui Gheorghe Tadici, care s-ar putea produce în vară. Vestergaard a susţinut că „niciodată nu se ştie, orice este posibil”, o declarație obișnuită când vine vorba de el.

Vestergaard a urmărit partida amicală dintre Germania şi România alături de conducerea echipei CSM Bucureşti, fiind uluit de evoluţiile Paulei Ungureanu sau Adei Nechita. Constantin Căliman, preşedintele grupării, a făcut publică una dintre discuţiile purtate. „Renunţă la Viborg şi vine antrenor la CSM Bucureşti, dacă le aducem în Bucureşti pe Paula Ungureanu, Ada Nechita şi Eliza Buceschi. Până la urmă, toate jucătoarele de valoare din România vor veni la CSM”, a mai spus Căliman. Vestergaard a intervenit şi a spus, zâmbind: „Paula şi Ada se simt fericite în Baia Mare!”

Replica celor de la HCM Baia Mare nu s-a lăsat aşteptată. „Înseamnă că Vestergaard nu va veni antrenor la CSM Bucureşti”, a susţinut Liviu Bala, preşedintele grupării ardelene.

Culmea, formaţia bucureşteană ar putea fi la mâna HCM-ului pentru a ajunge în cupele europene. Cele două trupe s-ar putea întâlni în semifinalele Cupei României, dacă bucureștenii vor trece de Corona Braşov în optimi. „Sper să jucăm finala Cupei României, să învingem şi Corona Braşov şi HCM Baia Mare”, a declarat Constantin Căliman, care a spus că în sezonul următor, CSM Bucureşti va avea 36 de jucătoare, împărţite în două echipe.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!