Vestergaard mai negociază

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 5 iunie 2014

537 jakob vestergaardJakob Vestergaard, danezul cu care Oltchim Râmnicu Vâlcea a câştigat ultimul său titlu de campioană şi a jucat în semifinalele Ligii Campionilor în 2013, a declarat că nu a semnat contractul cu echipa de handbal feminin CSM Bucureşti, spunând că mai sunt lucruri de pus la punct.

„Sunt mai multe motive. Cred că am avut discuţii bune până acum şi luăm totul pe rând. Trebuie să fie lucrurile puse la punct şi aici, şi în Danemarca. Am nevoie de timp pentru negocieri şi sper ca în viitor să semnăm contractul. Mi-ar plăcea să rămân în România, este o ţară minunată şi oamenii sunt drăguţi. CSM Bucureşti trebuie să construiască o echipă bună, cred că Cristina Vărzaru va aduce mult. De asta sunt aici, să discutăm despre viitor. O ştiu pe Mette foarte bine, am discutat despre jucătoare. Vom continua discuţiile, voi merge în Danemarca, voi mai discuta cu Căliman şi vom decide ce se va întâmpla”, a spus Vestergaard.

Preşedintele CSM Bucureşti, Constantin Căliman, a detaliat faptul că este dificil de negociat cu Jakob Vestergaard. „Din păcate, cu Jakob Vestergaard nu am ajuns la o înţelegere, e foarte dificil să negociem termenii, dar nu imposibil. Înţeleg că poziţia lui este una de ataşament faţă de Viborg şi clubul are nevoie de el în această perioadă. Poate în viitor va fi alături de noi şi de proiectul nostru şi o să reuşim şi să semnăm un contract”, a spus Căliman.

La CSM Bucureşti, conducerea pregăteşte o echipă de Liga Campionilor, care se dorește construită în următorii doi ani.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!