Vestergaard a semnat cu CSM București!

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 10 iulie 2014

542 jakob vestergaard

CSM Bucureşti şi-a prezentat oficial în acest weekend lotul cu care va aborda meciurile în viitorul sezon al Ligii Naţionale. Gruparea din București a cumpărat şapte handbaliste de peste hotare, dar şi-a întărit şi staff-ul tehnic, așa cum de altfel se aștepta de ceva vreme.

Jakob Vestergaard a semnat un contract pentru două campionate cu CSM Bucureşti, el fiind oficial noul director tehnic al echipei. Danezul va colabora la prima echipă cu antrenoarea Mette Klit, dar va avea grijă de absolut toate loturile de handbal feminin din cadrul clubului.

Discuţiile dintre cele două părţi durează de câteva luni bune, iar mai multe jucătoare au fost aduse la sugestia lui Vestergaard, aşa cum a fost cazul şi cu Linnea Torstensson (Viborg). În ultimul timp Vestergaard a activat ca director sportiv în cadrul formaţiei daneze Viborg, probabil de aici și reușita transferului.

CSM Bucureşti va avea ca obiectiv în viitorul sezon câştigarea primului titlu de campioană din istoria clubului, având la dispoziţie şi un buget serios, de peste 1,5 milioane de euro. Cuplul Vestergaard-Klit îşi va începe activitatea de săptămâna viitoare, când este programat primul antrenament oficial al formației.

Iată care este lotul CSM Bucureşti pentru sezonul 2014-2015:

portari: Pessoa (Brazilia), Tolnai, Iordache

extreme stânga: Curea, Da Silva (Brazilia)

interi stânga: Torstensson (Suedia), Glibko (Ucraina)

centri: Rodrigues (Brazilia), Gherman

interi dreapta: Cavaleiro (Brazilia), Vizitiu, Zaremba (Ucraina)

extreme dreapta: Martin (Spania), Vărzaru

pivoţi: Manea, Vetkova (Rusia), Nan

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!