Vestimentația de bază a unei doamne!

Articol publicat in sectiunea Femina pe data 24 martie 2014

woman_closet1_1Trenciul

Mai ales că se apropie primăvara, dar nu doar din acest motiv, trenciul trebuie să fie un element de bază din garderoba unei femei care se respectă. Trenciul oferă prestanță și este o variantă comodă de a combina diversele ținute office sau de zi.

Fusta tip „creion”

Fusta creion este considerată un simbol al feminității, subliniind foarte bine silueta femeilor. În același timp, fusta creion este preferata femeilor care trebuie să abordeze ținutele office. Totuși, fusta creion poate fi purtată în multe moduri, în combinații diverse, chiar mai casual. Iată doar câteva motive pentru care este atât de iubită!

Pantofi Pumps

Pantofii clasici, decupați sunt cei mai iubiți de femei. Îi puteți purta în orice circumstanță și îi puteți potrivi oricărei ținute, de aceea, indiferent de culori sau imprimeuri, aceștia trebuie să fie nelipsiți din garderoba voastră.

Cămașa clasică din bumbac

Măcar o cămașă deosebită, de foarte bună calitate, din bumbac și care să ți se potrivească de minune, trebuie să existe în garderoba ta.

Pantaloni eleganți

Pantalonii eleganți care să ți se potrivească perfect sunt, de asemenea, de dorit în garderoba unei adevărate lady.

Caută exact acel croi care îți avantajează cel mai bine silueta!

Cizme lungi cu toc

Vă recomandăm și cizmele lungi, cu toc, căci pot fi purtate în multiple variante și pentru că sunt un simbol al feminității.

Puteți să profitați de reduceri achiziționându-vă o pereche de cizme înalte pe care, în diverse combinații, cu fuste vaporoase de exemplu, le puteți purta și primăvara. 

Geantă de piele

O geantă de bună calitate va adăuga un plus ținutelor dumneavoastră de fiecare dată. Puteți alege un model mai simplu, dacă vreți să mizați pe versatilitate. Ca sugestie, culorile în tonuri nude sau beige pot fi ușor asortate.

Rochia petrecută

Din anii ’70, de când nobila creatoare de modă Daiane von Frustenberg a creat rochia petrecută, aceasta a devenit un simbol al feminității. Subliniază corpul și în același timp, oferă comoditate.

Vă sugerăm rochia petrecută (wrap dress in eng.), ca element esențial în garderoba voastră. Această rochie avantajează atât plinuțele, cât și minionele. 

Ceas feminin, prețios

Un ceas deosebit poate aduce un plus de prețiozitate stilului tău.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!