Viață bună pentru Reghecampf

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 17 octombrie 2014

554 laurentiu reghecampfLaurentiu Reghecampf și-a făcut un cadou special după ce a ajuns în finala Ligii Campionilor Asiei.

Reghe pare că se adaptează la perfecție la viața din lumea arabă, acolo unde bolizi ca Ferrari, Rolls Royce și Lamborghini au statutul pe care-l are Dacia Logan în România.

În ciuda faptului că a primit un Rolls Royce Wraith în culorile clubului Al Hilal, Reghe și-a comandat, ca un cadou, și un Ferrari 458 Italia, care costă undeva în jurul a 200.000 de euro.

Ferrari 458 Italia e un model dotat cu câteva dintre tehnologiile pe care le dețin bolizii din Formula 1, iar mașina are un motor de 4.5 litri V8 ce scoate peste 550 de cai putere.

Reghecampf este acum aproape de a ajunge la Campionatul Mondial al Cluburilor, acolo unde s-ar putea duela cu Cristiano Ronaldo și Real Madrid, desigur, dacă primul va decide să intre pe teren la un meci ca acesta.

Dacă va reuși să câștige Liga Campionilor Asiei, Al Hilal se califică automat la turneul din luna decembrie, turneu ce va avea loc în Maroc.

Real Madrid va intra în competitie doar din faza semifinalelor, când va întâlni învingătoarea dintre Cruz Azul (Mexic) și câștigătoarea Ligii Campionilor Asiei. Un alt meci care nu va fi deloc ușor.

Al Hilal va disputa finala Ligii Campionilor Asiei pe 1 noiembrie, având-o ca adversară pe Sydney Wanderers din Australia. 

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!