Viorel Simion ar putea boxa pentru titlu

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 3 februarie 2014

520 viorel simionPentru a ramane in forma, Jhonny Gonzales cauta un adversar pentru un meci la finalul lunii martie, iar alesul se pare ca ar putea fi Viorel Simion. Informatia exista pe site-ul oficial al WBC si, mai mult, a fost confirmata si de Sorin Florea, managerul lui Viorel Simion. 

“Este adevarat, exista aceasta oportunitate. Viorel Simion va boxa direct pentru titlul mondial”. Rudel Obreja, fostul presedinte al FR de Box, este persoana care discuta termenii acestui meci. “Suntem in discutii, vrem acest meci, dar nu in orice conditii. Noi le-am facut o contraoferta si asteptam raspunsul lor. Sunt convins ca Viorel Simion va fi al cincilea campion mondial al Romaniei”, a spus el.

Viorel Simion (32 de ani) a boxat un sigur meci in 2013. Acesta s-a disputat la Hull, iar atunci a pierdut centura WBC International in fata englezului Lee Selby. Se pare ca a sosit vremea de a face din nou un meci mare. “Voi fi cat se poate de pregatit. Este sansa mea si vreau sa fac tot ce depinde de mine pentru a ma prezenta la cel mai inalt nivel. Nu stiu daca actele sunt semnate, treaba mea este ca eu sa ma pregatesc. Am 32 de ani, nu pot sa astept, sa tot fac meciuri pregatitoare”, spune el.

Jhonny Gonzales (32 de ani) dispune de un palmares extrem de bogat: 55 de victorii (47 KO!) si doar opt infrangeri. A fost campion mondial WBO la cocos (53,524 kg) intre 2005 si 2007, apoi a detinut titlul mondial WBC la pana (57,153 kg), intre 2011-2012. A cedat centura in fata lui Daniel Ponce de Leon in 2012, care a cedat-o si el in fata lui Abner Mare.

In august 2013 Jhonny Gonzales a recastigat centura pe care o detinuse. Acum se afla in cautarea unui adversar considerat facil cu care sa se antreneze pentru revansa cu Mares, si se pare ca cel ales este Viorel Simion. Ramane acum sa vedem cat de simplu este acest meci si daca Simion va reusi sa produca o surpriza si sa puna manape un titlu care practic i se ofera pe tava.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!