„Viză de clovn / Aliens with Extraordinary Skills”, prima piesă românească de teatru realizată la Londra

Articol publicat in sectiunea Cultură, Evenimente românești pe data 24 februarie 2016

Londra_Povesti spuse-n romaneste_Viza de clovn-Aliens with Extraordinary Skills

De 3 ani de zile, „Povești spuse-n românește” aduce din România producții de teatru la Londra. Anul acesta credem că a sosit timpul să spunem o nouă poveste și să producem un spectacol nou, 100% românesc, punând în valoare talentul și entuziasmul a șase actori tineri extrem de talentați care locuiesc și lucrează în Marea Britanie.

Pentru a strânge fondurile necesare producției în valoare de £1,750, am demarat săptămâna aceasta o campanie de crowdfunding pe care sperăm că o veți susține și dumneavoastră aici: https://www.indiegogo.com/projects/support-aliens-with-extraordinary-skills/x/13403485#/ .

New York, orașul în care oamenii au mereu treabă și-s un pic cam zombie, trăind Visul american cu ochii larg deschiși 25 de ore din 24.

Doi imigranți nostimi și talentați, o fată din Moldova și un tânăr din Rusia, ajunși aici pe vize false de artiști de circ, visează și ei la o viață nouă. Nadia face animale din baloane pe care le vinde în Central Park. Borat (o simplă coincidență de nume care i-a distrus reputația) conduce un taxi galben, vorbește pe mobil la volan și își cheltuie bacșișul la cel mai popular club de dans exotic din Manhattan.

Iar în circul ăsta mare care se numește Viață, pe o canapea de vânzare, cei doi se intersectează cu Lupita și Bob. Ce urmează: Green Card, dragoste sau trucuri de clovn?

 

trimiteri-sus-4

Pe 14 septembrie aveţi întâlnire cu FLORIN PIERSIC! (interviu)

Interviu în exclusivitate cu Maia Morgenstern și Tudor Aaron Istodor

Horaţiu Mălăele, aplaudat la Londra

„Freak Show”: Florin Piersic Jr. în premieră la Londra (interviu)

trimiteri-jos-4

 

Inspirată de un fapt real, piesa Viză de Clown (Aliens with Extraordinary Skills) scrisă de Saviana Stănescu direct în limba engleză, a fost produsă în 2008 la Teatrul Julia Miles din New York, primind cronici entuziaste în The New York Times și alte publicații americane.

Povești spuse-n românește vă invită să vedeți spectacolul ce va avea premiera la Leicester Square Theatre/Lounge pe 19 martie.

—————————————

Actorii Elena Harding, Olivia Popică, Vlad Troncea, Maria Alexe, Andrei Gliga și Alin Balascan, împreună cu regizoarea Mara Lubens, care locuiesc și lucrează toți în Londra, sunt deja în repetiții, dar au nevoie de susținerea dv.!

—————————————

Sunt la fel de tineri ca Nadia și Borat, au povești de viață la fel de captivante, vor să facă lumea să râdă și să creadă în talentul lor.

Sperăm că ne veți ajuta să spunem povestea aceasta la Londra și că veți fi alături de noi la Leicester Square Theatre pe 19 martie 2016! 

Claudia Cîrlig

Producător „Povești spuse-n românește”


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!