Vlad Cosma scapa de arest

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 24 februarie 2014

Camera Deputatilor a respins, luni, ridicarea imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma. Decizia a fost luata cu 222 de voturi impotriva solicitarii DNA si 105 in favoarea ei. La vot a participat si premierul Victor Ponta, care initial declarase ca nu stie daca va participa si nici nu a vrut sa spuna cum va vota.

In pledoaria sa, in fata plenului, deputatul PSD Vlad Cosma a spus ca a fost urmarit de DNA, in casa, prin supraveghere electronica, inca de cand si-a luat mandatul de deputat si i-a avertizat pe colegii sai parlamentari ca, in cursul anului 2014, se va ajunge de multe ori, probabil, la momente ca cel prin care trece el astazi. Deputatul PSD Vlad Cosma a fost audiat luni in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, care a recomandat respingerea cererii DNA, care il acuza pe deputatul PSD de trafic de influenta.

Vlad Cosma si tatal sau, Mircea Cosma, presedintele CJ Prahova, sunt pusi sub urmarire penala de DNA Ploiesti, din luna decembrie, dupa denuntul facut de omul de afaceri Ion Dumitru la adresa lui Razvan Alexe, un apropiat al conducerii PSD Prahova, care a fost arestat preventiv in acest dosar. Deputatul PSD si presedintele CJ Prahova sunt acuzati de procurorii DNA ca ar fi cerut si primit peste 4,4 milioane de lei de la denuntatori, reprezentantii unor societati comerciale.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!