Vlad Dragomir, binevenit la clubul de fotbal Arsenal

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 5 iulie 2015

uk_vlad-dragomir-arsenal

Tânărul de numai 16 ani impresionează, iar fanii lui Arsenal îşi pun speranţa în jucătorul român că va confirma că este magnific. Căpitan al echipei naţionale de fotbal a României U16, Vlad Dragomir a primit o ofertă de nerefuzat – transferul la „Tunarii” londonezi, pentru suma de 100.000 euro.

Clubul pentru care a jucat Dragomir, ACS Poli Timişoara, recent promovată în prima divizie de fotbal, a avut încredere în Vlad Dragomir şi i-a oferit şansa să debuteze în liga secundă la doar 15 ani, în sezonul recent încheiat. Numai că mijlocaşul timişorean a fost la un test la Londra fără acordul conducerii, iar după revenirea în ţară, a fost exclus din lot.

Dragomir a fost nevoit să se pregătească două luni singur pentru că a refuzat să semneze prelungirea cu ACS Poli Timişoara. În schimb, Arsenal Londra l-a monitorizat un an şi jumătate şi i-a propus acest transfer.

 

Clipuri cu faze ale tânărului talentat, în presa britanică

Metro.co.uk, într-un articol din zilele trecute, prezintă nişte clipuri delicioase în care sunt evidenţiate abilităţile de mare jucător ale lui Vlad Dragomir. Românul spune că se aseamănă, ca şi jucător, cu Toni Kroos, iar înregistrările video prezentate nu dezamăgesc.

Într-unul din clipuri, românul agaţă mingea la colţul careului de şaisprezece metri, după care lobează cu piciorul stâng, dar cu forţă, peste portar şi înscrie. În altă înregistrare, Dragomir face o incursiune cu mingea la picior de la jumătatea terenului şi marchează din nou. Sau face o preluare specială din prima la o centrare cu pământul în careul oponenţilor, după ce se demarcase corect, ca din glonţ. În altă fază, tânărul român se desprinde de oponenţi pe flancul stâng din jumătatea adversă şi centrează cu ţintă.

Când e de penalty, Dragomir înscrie cu încredere. În clipuri mai apar diverse faze: vedem o pasă a-la-Hagi, de la jumătatea terenului, cum înscrie un gol cu capul, corect, în urma unei centrări, după ce s-a mişcat bine printre jucătorii adverşi, eficienţa cu care se descurcă la o deposedare, precum şi un dribling a-la-Cristiano-Ronaldo printre jucătorii adverşi, înainte de a pasa unui coechipier.

„În mod clar, este cu mult deasupra tuturor coechipierilor săi”, scrie metro.co.uk, după care îi adresează un „Bine ai venit la Arsenal!”

 

Ruşinat de postările deocheate de pe contul său de Instagram

La nici o săptămână după ce Vlad Dragomir a semnat cu gruparea Arsenal Londra, acesta a intrat deja sub privirile jurnaliştilor britanici.

Hitc.com a descoperit contul de Instagram al jucătorului român şi a făcut o captură a imaginilor postate, înainte ca acestea să fie şterse de pe profil, probabil la indicaţia conducerii Arsenal. Jurnaliştii britanici au rămas şocaţi de ceea ce au văzut pe profilul acestuia, catalogând fotografiile drept „picante şi savuroase”.

————————————–

„Fiind atât de bun, încât Arsene Wenger a plătit 100.000 de euro pentru a te aduce la Arsenal, sugerează că eşti puţin altfel decât alţi adolescenţi. Se pare însă că Dragomir, mijlocaşul care este căpitanul naţionalei României la Under 16, gândeşte la fel ca orice tânăr de vârsta sa.”

Daily Mirror

————————————–

Într-una din imaginile postate pe contul său de Instagram Dragomir apare aproape gol alături de iubita sa, în pat, iar în alta o femeie „îmbrăcată” doar cu chiloţi şi pantofi ţine o sticlă de şampanie în zona intimă, pe lângă altele asemenea.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!