Vlad Dragomir, fotbalistul de la Arsenal care-i face pe „tunari” să freamăte

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 24 iulie 2016

uk-dragomir-tare-la-arsenal

Fotbalistul român, de doar 17 ani, continuă să aibă parte de o presă favorabilă în UK. Mai nou, un clip devenit viral pe Instagram, face furori printre fanii lui Arsenal, metro.co.uk şi alte portaluri britanice neezitând să scrie şi ei despre jocul spectaculos al românului.

Vlad Dragomir a ajuns la Arsenal, la echipa de juniori, în vara anului trecut, însă anul acesta, în aprilie, la numai două zile după împlinirea vârstei de 17 ani, Arsene Wenger i-a oferit acestuia un contract de fotbalist profesionist la „tunari”.

Evoluţiile sale sunt atent urmărite de fanii lui Arsenal, care văd în român un fotbalist de mare talent, cu un viitor strălucit. În acest context, paradele sale în care îşi arată tehnicitatea sunt aplaudate la scenă deschisă.

Sâmbăta trecută, Arsenal a jucat un amical cu Boreham Wood, pe care de altfel l-a pierdut cu 3-0, însă fanii au înregistrat un clip cu Vlad Dragomir la încălzire, pe care l-au promovat pe Instagram, devenind imediat viral. Românul impresionează în special prin „prima atingere” a balonului, după cum se poate vedea intrând pe link-ul: www.instagram.com/p/BH7MCetDi7O/.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!