Vlad Dragomir semnează cu Arsenal

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 29 aprilie 2016

627 dragomirJuniorul Vlad Dragomir a semnat primul său contract de jucător profesionist cu formaţia Arsenal Londra, echipa antrenată de Arsene Wenger, cu 13 titluri de campioană a Angliei în palmares, la numai o zi după ce a împlinit vârsta de 17 ani.

„Dragomir este specializat ca număr 10, dar poate juca şi pe ambele flancuri la fel de bine. Clubul Arsenal doreşte să-l felicite pe Vlad Dragomir pentru noul contract şi-i doreşte mult noroc în perioada pe care o va petrece aici”, se arată într-un comunicat pe site-ul oficial al echipei Arsenal.

Internaţionalul român de juniori a fost transferat de gruparea antrenată de Arsene Wenger în vara lui 2015 de la ACS Poli Timişoara, când Arsenal a plătit către clubul bănăţean indemnizaţia de formare de aproximativ 100.000 de euro. Vlad Dragomir a împlinit 17 ani pe 24 aprilie.

Operaţiunea a fost intermediată de agentul de jucători Cătălin Sărmăşan. „L-am propus la Arsenal în urmă cu un an şi jumătate, timp în care l-au monitorizat cu atenţie. În opinia mea, Vlad este unul dintre cei mai talentaţi jucători din Europa în momentul de faţă”, a declarat în 2015, Cătălin Sărmăşan pentru ProSport.

În Premier League Arsenal ocupă locul 4, cu 64 de puncte, la egalitate cu Manchester City, după 35 de etape disputate din acest sezon.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

O parere la “Vlad Dragomir semnează cu Arsenal”

  1. Lettie Spune:

    “mathew, it’s only been very recently i found out anyone besides religious kooks believed jews were chosen. how delusional. phil’s written about his own experience. the idea a secular person could buy into this myth is unfathomable. wh&2;ver.a#8t21eThe odd thing is that these secular Israelis will often insist they do not believe in Biblical myths, while paradixucaaly failing to realize that their century is based on Biblical myth.

Spune-ti si tu parerea!