Vlad Morar, umilit în Israel

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 17 septembrie 2015

597 morarConflictul dintre Vlad Morar şi Beitar Ierusalim continuă! După ce clubul a decis să-l dea afară şi jucătorul a refuzat, atacantul e decis să-şi caute dreptatea la FIFA. 

Surse din apropierea jucătorului dezvăluie: „Vlad Morar a fost cumpărat cu 80.000 de euro de la Universitatea Cluj, în iulie, dar de atunci cei din Israel nu au plătit nici un ban. Cei de la Beitar nu au răspuns niciodată scrisorilor venite din România cu privire la aceşti bani.

Jucătorul nu a primit nici un salariu din momentul în care a ajuns la Israel, ci doar un avans la semnătură de 30.000 de euro! Salariul anual al lui Vlad este de 165.000 de euro”.

„Vlad nu a făcut nici un control medical în Ierusalim! Nu i s-a luat nici o probă de sânge, nu a făcut nici un fel de analiză, i-au spus direct că vor să-l dea afară pentru că are probleme la mușchii abdominali.

Atunci când şefii clubului au fost întrebaţi de unde ştiu acest lucru mai ales că jucătorul nu a fost supus nici unui control, au precizat că au informaţii clare din România”, spun sursele.

„Vlad a venit special în România, iar în urma unui examen medical amănunţit, plătit doar din banii lui, s-a dovedit că nu are nici un fel de problemă! Acesta s-a întors la echipă cu dosarul medical complet, dar cei de acolo nu au mai vrut să-l primească la antrenamente. I-au pus o condiţie, dacă vrea să se antreneze alături de prima echipă: să negocieze el cu Univesitatea Cluj să accepte să nu mai primească cei 80.000 de euro în schimbul său”, a spus Anamaria Prodan, impresarul său.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!