Voltaj a schimbat piesa cu care va reprezenta România la Eurovision

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 20 martie 2015

Voltaj5

Trupa Voltaj va reprezenta România la Eurovision anul acesta cu piesa „De la capăt”, single ce aduce în prim plan un subiect delicat: copiii părăsiţi de părinţii plecaţi la muncă în străinătate.

La o săptămână după finala Eurovision ediţia pe ţară, cei de la Voltaj au venit cu varianta finală a piesei: vor cânta jumătate în română, jumătate în engleză. Această ipoteză a fost anunţată de Călin Goia, încă dinainte de finala Eurovision România, la Interviurile Gândul.

„Ne vom sfătui dacă va fi cazul cu cei care cunosc Eurovisionul mai bine decât noi – staful TVR sau alţii. Important este ca piesa să existe pe internet şi ne bucurăm că de azi există”, spunea Călin.

O altă schimbare adusă piesei „De la capăt” pentru Eurovision 2015, de la Viena, constă în scurtarea melodiei. „Am tăiat prima parte a strofei a doua pentru a micşoara durata. Surprinzător, sună mai bine aşa. Deşi pare greu de crezut şi mulţi ne zic ca nu există şanse, noi ţintim la locul 1. Speranţele mele nu ţin de clasament, ci de dorinţa ca mesajul să fie înţeles”, a spus Călin Goia pentru Adevărul.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!