Voltaj își lansează Academie de Muzică

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 19 decembrie 2014

Voltaj anunță lansarea propriei școli de muzică – Voltaj Academy – Vocal & Instrumental Training, prin care membrii trupei trec în poziția de profesori pentru cursanții modulelor de canto, pian, chitară, bass, tobe și producție muzicală.

În afara cursurilor de producție, care sunt împărțite în cursuri teoretice de grup și ședințe de practică în studio, cursurile de canto, pian, chitară, bass și tobe se desfășoară individual, fiecare ședință durând 50 de minute. Dacă optați pentru o singură ședință, aceasta vă costă 100 lei, pachetul standard de 4 ședințe (una pe săptămână) costă 360 de lei, în timp ce pachetul intensiv de 8 ședințe (două/săptămână) costă 640 de lei. Cursurile vor începe în februarie, iar toate detaliile se găsesc pe site-ul oficial (voltajacademy.ro).

„La Voltaj Academy ne propunem să te învățăm să te descoperi din punct de vedere muzical. Este evident că ești talentat și iubești muzica, însă probabil ai observat că de multe ori pasiunea pentru muzică nu este de ajuns pentru a transmite celorlalți ceea ce îți dorești. Aici intervenim noi și profesorii noștri care sunt absolvenți ai facultăților de muzică din țară și care au experiență în predarea instrumentelor și tehnicii vocale. Îți vom pune la dispoziție clase dotate cu echipament tehnic care să facă tranziția de la sala de clasă la scenă cât mai ușoară. În cadrul cursurilor noastre vei învăța noțiuni teoretice pe care apoi le vei pune în practică, vei învăța să te transpui pe scenă și să fii un adevărat artist, nu un simplu cântăreț. Vei învăța să improvizezi și cel mai important, să fii TU însuți, cu propria ta identitate muzicală”, declara liderul trupei Voltaj, Călin Goia.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!