Vrea o echipă din Vest, unde să joace constant

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 20 noiembrie 2015

606 maricaCu Euro 2016 tot mai aproape, Marica îşi calculează extrem de atent următoarea mutare, fiind conştient că trebuie să joace constant la viitoarea formaţie pentru a putea reveni printre tricolori. Scos din joc de o accidentare ce a necesitat operaţie şi intrat în dizgraţie la Konya, Marica a ratat ultimele acţiuni ale naţionalei, însă nici nu concepe să nu facă parte din lotul pe care Anghel Iordănescu îl va deplasa în Franţa. Acesta este şi motivul pentru care nu s-a grăbit să ia o decizie, mai ales că oricum nu ar fi avut drept de joc până la începutul lui ianuarie, când se deschide perioada de transferuri.

O variantă facilă pentru atacant ar fi revenirea cel puţin până în vară în România, unde Steaua şi Dinamo şi-au anunţat deja intenţia de a-l aduce. Aici ar avea asigurat postul de titular, ceea ce s-ar traduce în mare măsură şi prin revenirea la echipa naţională. Totuşi Marica a precizat că nu ia în calcul o revenire în ţară. Acesta îşi doreşte să joace într-un campionat din Vest, varianta ideală din punctul său de vedere fiind Spania.

Se pare însă că Marica este extrem de aproape de a face o alegere, aceste dezvăluind că va anunţa numele noii sale echipe în aproximativ 2 săptămâni.

„Sunt în contact cu câteva echipe şi pe 2 decembrie, cel târziu, o să iau o hotărâre pentru că vreau să am o lună de pregatire cu echipa de club”, a declarat Ciprian Marica, conform presei, cu ocazia prezenţei Facultatea de Sociologie, unde a fost invitat să le vorbească studenţilor.

70 de meciuri a jucat atacantul de 30 de ani pentru echipa naţionala a României, marcând 25 de goluri.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!