Wizz Air lansează zboruri către Constanţa

Articol publicat in sectiunea Articole importante, Diaspora, Transport pe data 27 martie 2015

wizzair

Compania aeriană low-cost Wizz Air lansează zboruri către Constanţa, de pe Aeroportul Luton din Marea Britanie. Aeroportul Mihail Kogălniceanu va fi cea de-a noua destinaţie din România.

Zborurile vor începe din 15 iunie de la un tarif care porneşte de la 129 de lei. Cursa va fi operată de două ori pe săptămână, în zilele de luni şi vineri.

————————————–

„Wizz Air va aloca pentru aceste zboruri una dintre noile sale aeronave Airbus A320. Odată cu acest nou zbor, Wizz Air ajunge la operaţiuni care însumează în România 96 de rute de la nouă aeroporturi, către 16 ţări.”

Comunicat al operatorului aerian citat de agenţia Mediafax

————————————–

„Prin această nouă rută, dorim să stimulăm turismul şi relaţiile de afaceri şi să lansăm cursele ieftine către frumosul litoral românesc al Mării Negre. De asemenea, clienţii noştri români vor avea încă o conexiune către capitala Marii Britanii”, a declarat Daniel de Carvalho, purtătorul de cuvânt al Wizz Air.

Compania aeriană are o flotă de 55 de aeronave de la 19 baze, pe 360 de rute cu legături între 110 destinaţii din 37 de ţări. În România, Wizz Air operează pe aeroporturile din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova, Târgu Mureş, Arad, Sibiu şi Iaşi.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!