Xanthi, aproape cu Lucescu!

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 25 septembrie 2014

551 razvan lucescuPatronul Petrolului, Dan Capră, l-a informat pe antrenorul Răzvan Lucescu că a decis să-i rezilieze contractul. Nu s-a negociat absolut nimic, fostul selecţioner a acceptat să primească doar salariul la zi, deşi avea 2 ani contract, iar Mulţescu a fost anunţat aproape instantaneu ca noul antrenor al echipei.

După nu mult timp, mai precis câteva zile, Răzvan Lucescu este aproape să preia o echipă din Grecia, Skoda Xanthi. Fostul antrenor al ploieștenilor a primit o ofertă din partea acestei formații, iar în acest început de săptămână negociază asiduu preluarea ei.

După patru etape Xanthi este clasată pe poziția a 11-a în clasamentul din prima ligă greacă și a acumulat doar 5 puncte de la începutul campionatului.

Apărută în 1967, Xanthi Athletic Club joacă pe un stadion de 7.422 de locuri, dar care la finalizarea construcţiei va ajunge la 9.000 de scaune. Cea mai bună clasare a echipei este locul 4, loc reușit acum două sezoane, iar în cupele europene a participat de patru ori. Ultima dată a făcut acest lucru în 2013-2014, atunci când a fost eliminată de Standard Liege în turul trei preliminar al Europa League.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!