Xanthi scoate un egal

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 13 februarie 2015

569 lucescuXanthi Skoda, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, reușește să se păstreze neînvinsă în ultimele cinci partide consecutive, indiferent de care au fost competițiile în care a evoluat formația.

Astfel, la început de săptămână, trupa fostului selecționer al naționalei a jucat în deplasare împotriva lui Kalloni, o formație despre care se știa că cedează foarte greu puncte acasă.

Gazdele au pierdut în ultimele 10 luni doar două partide pe propriul teren, și acelea împotriva lui Olympiacos și PAOK, iar în 2014 au stabilit și un record: nouă meciuri la rând fără gol primit acasă.

Meciul a început bine pentru echipa lui Răzvan Lucescu. Xanthi a marcat în minutul 32, prin golul lui Soltani, din pasa lui Vasilakakis. Intrați cu avantaj minim la pauză, jucătorii lui Xanthi sperau să obțină a doua victorie consecutivă în deplasare, performanță neatinsă de formația lui Lucescu din 2013 încoace. Însă golgheterul lui Kalloni, Juanma, a decis ca lucrurile să fie altfel. Ibericul a punctat de două ori în 4 minute (68, 72). Lucescu a forțat atacul, l-a introdus pe Kapetanos, iar Xanthi a marcat golul egalizator, în minutul 78, prin Lucero.

Partida s-a încheiat la egalitate, 2-2, iar după 23 de etape, Xanthi rămâne pe locul 7, la 5 puncte de locul 5, unul care duce în cupele europene.

Meciul a fost a noua remiză din campionat pentru echipa lui Lucescu Jr.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!