Zalăul a încurcat Corona

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 31 octombrie 2014

556 corona brasovCorona Braşov a pierdut puncte importante în bătălia pentru primele locuri cu HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti. Echipa antrenată de Bogdan Burcea a încheiat la egalitate, 25-25, cu HC Zalău, într-un meci pe care l-a jucat în deplasare, contând pentru etapa a 10-a a Ligii Naţionale.

Vicecampioana României a debutat sigur (scor 5-2), însă pe măsură ce a trecut timpul şi-a complicat situaţia şi nu a putut să se desprindă pe tabela de marcaj. Și lucrurile nu se opresc aici pentru că echipa lui Gheorghe Tadici putea să câştige partida, având aproximativ 1 minut la dispoziție la dispoziţie pentru a înscrie.

Practic, Gheorghe Tadici a reuşit să încurce echipa de la care ia cele mai multe jucătoare pentru echipa naţională. În cei peste 2 ani de când se află pe banca naționalei feminine a României, selecţionerul a convocat nu mai puţin de 13 handbaliste care evoluează în prezent la Corona: Dedu – portar, Hotea, Dincă, Burghel, Chiper – extreme, Apetrei, Raţiu – pivoţi și Zamfir, Brădeanu, Pricopi, Ţăcălie, Bondar, Tudor – linia de 9 metri.

După rezultatul de la Zalău, formația brașoveană a ajuns la 4 puncte în spatele campioanei României şi a fost întrecută și de CSM Bucureşti, după ce echipa pregătită de Mette Klit s-a impus cu 23-20 în meciul cu HCM Roman. Corona este, de asemenea, la 4 puncte distanţă şi de SCM Craiova, care a obţinut alte 3 puncte în partida cu CSM Ploieşti, 26-22.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!