Zăpada, vândută pe bani buni

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi pe data 6 martie 2015

zapada de vanzareUn bărbat din Massachusetts a decis să scape de zăpada din curte şi să obţină un profit frumos de pe urma acestei activităţi banale.

Serviciul său, denumit ShipSnowYo.com, a început ca o glumă, dar până la mijlocul lunii februarie, acesta vânduse deja 100 de sticle cu zăpadă, livrate în toată ţara, la un preţ de 19,99 dolari bucata.

De cele mai multe ori, zăpada vândută de Kyle Waring ajunge sub formă de apă la cumpărători, dar acesta spune că nu îi deranjează. „Clienţii înţeleg că vrem să curăţăm Bostonul şi chiar dacă zăpada ajunge la ei sub formă lichidă, se pot bucura de ea.”

ShipSnowYo oferă şi un produs denumit „Guaranteed Snow on Arrival!”, care presupune ca zăpada să fie livrată în containere frigorifice şi să ajungă peste noapte la clienţi, pentru „doar” 89 de dolari.

Waring a declarat că din zăpada de 89 de dolari, clienţii pot face „10-15 bulgări de zăpadă”. Bărbatul doreşte să lanseze un produs şi mai scump, care să aibă un preţ de 119 dolari, dar nu se va opri aici: „Este posibil să livrez şi frunze ruginii, pe timp de toamnă”, spune Waring, potrivit fortune.com.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!