Zboruri low-cost București-Cluj

Articol publicat in sectiunea Economie, Transport pe data 22 ianuarie 2016

Compania aeriană low-cost Wizz Air va introduce, din luna iulie, cursa Cluj-Napoca-București, cu o frecvență de șase zboruri pe săptămână, prețul biletelor pornind de la 39 de lei. Coordonatorul de comunicare al Wizz Air, Doug Oliver, a declarat, marți, la Cluj-Napoca, într-o conferință de presă, că noua rută va fi introdusă din 22 iulie.

„Wizz Air introduce, din 22 iulie, cursa Cluj-Napoca-București, cu o frecvență de șase zboruri pe săptămână, mai puțin sâmbăta. Zborul va avea loc în cursul serii, de la ora 20.35 de la Cluj-Napoca spre București, iar cel de retur, de la București la Cluj-Napoca, va pleca la ora 21.55 de pe Otopeni. Prețurile biletelor pornesc de la 39 de lei. Cluj-Napoca-București este o rută care se încadrează în creșterea capacității pe care ne-o dorim să o obținem în 2016. România reprezintă o piață importantă pentru noi, de asemenea, noua cursă care va fi introdusă va fi una importantă pentru noi”, a spus Oliver, potrivit Mediafax.

Cursele vor fi operate de pe aeroportul internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, respectiv București-Otopeni.

„Am decis să acoperim Clujul din mai multe motive – acolo este una dintre cele cinci baze ale companiei în România, a doua după București. Este o piață mare, cu potențial, care nu era deservită de celelalte companii low-cost. Este în avantajul nostru să oferim astfel de curse interne. În ultimul an, Wizz Air a adăugat pe listă 20 de aeroporturi. Avem peste 100.000 de zboruri pe an”, a declarat directorul comercial Wizz Air, György Abrán, într-o conferință de presă la București.

Wizz Air este astfel a treia companie low-cost, după Ryanair și Blue Air, care intră pe segmentul curselor interne, controlat până de curând de TAROM.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!