Zboruri Ryanair de la Bucuresti la Londra

Articol publicat in sectiunea Articole importante, Diaspora pe data 9 decembrie 2013

ryanair

Ryanair, cel mai important operator de zboruri aeriene low-cost din Europa va inaugura o cursa pe relatia Bucuresti-Londra incepand cu luna martie a anului urmator, au anuntat reprezentantii firmei. Aceasta devine astfel a sasea companie care asigura zboruri intre Romania si Marea Britanie.

 

Preturi promotionale

O cursa low-cost care va asigura transportul regulat de persoane  pe calea aerului intre Aeroportul Henry Coanda (Otopeni) si Stansted Airport, situat in nord-estul capitalei britanice, va incepe sa opereze din 30 martie 2014.

„Este o veste foarte buna pentru turistii din Marea Britanie care vor sa viziteze Romania, ca si pentru romanii stabiliti in Regatul Unit. Ryanair este a patra companie europeana low-cost care va intra in competitie cu zboruri intre Londra si Bucuresti. Aceasta inseamna zboruri mai ieftine si preturi mai mici pentru calatori.”, informeaza website-ul companiei Ryanair.

Zborurile de la Bucuresti la Londra si retur cu avioanle Ryanair vor avea loc zilnic, de luni pana duminica, cu decolare de pe Stansted Airport la 6,30 si aterizare pe Aeroportul Henry Coanda la 11,30. Zborul retur se va desfasura intre ora 12,00 (Aeroportul Henry Coanda) si ora 13,15 (Stansted Airport), conform aceleiasi surse.

Compania va oferi pentru inceput preturi promotionale, incepand de la 14,99 euro pentru o cursa, pana la maxim 52 de euro, incluzand costurile suplimentare eventuale ale bagajelor de mana.

 

Noua curse zilnice Bucuresti-Londra si retur

„Eliminarea restrictiilor de pe piata muncii din Marea Britanie incepand cu anul viitor  ascute competitia intre companiile aeriene pe cursele spre Londra.”, titreaza Ziarul Financiar, in editia din 6 decembrie, in cadrul unui articol referitor la inaugurarea zborului Ryanair intre Bucuresti sI Londra.

„Celor opt curse aeriene zilnice din Bucuresti spre Londra, dupa cum arata ieri programul de zbor de pe site-ul aeroportului Henri  Coanda (Otopeni), li se va mai adauga o cursa operata de gigantul low-cost Ryanair de anul viitor.

In prezent, efectueaza zboruri intre capitala Romaniei si cea a Regatului Unit companiile aeriene Tarom, British Airways. Lor li se adauga operatorii low-cost Blue Air, Wizz Air, plus cei de la compania britanica easyJet, incepand din luna octombrie a acestui an.

Costul operarii unei curse pe Bucuresti-Londra se ridica la circa 20.000 de euro, suma ce include combustibilul, intretinerea, taxele de navigatie si de aeroport, salariile echipajului de la bordul avionului, potrivit datelor din piata. Profitul variaza in functie de gradul de incarcare al avionului, conform celor de la Ziarul Financiar.

Autor articol: Marcel Istrate
Etichete: , , , , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!