Ze Maria, demis de la Piatra Neamț

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 24 aprilie 2015

578 massoneViorel Măstăcăneanu, președintele Consiliului de Administrație al clubului din Piatra Neamț, a declarat că patronul Angelo Massone, dezamăgit de prestația echipei în meciul cu Gaz Metan Mediaș, a luat decizia de a-l demite pe antrenorul Ze Maria.

„M-a sunat domnul Massone și mi-a comunicat că l-a demis pe Ze Maria, fiind nemulțumit de prestația echipei în partida cu Gaz Metan Mediaș. Cei doi au avut o discuție la stadion, la care eu nu am participat. Mai multe nu mi-a spus domnul Massone, pentru că se grăbea să ajungă la București pentru a prinde un avion spre Italia. Nu mi-a comunicat nimic despre situația celor doi antrenori secunzi Radu Lefter și Costel Ilie”, a spus Viorel Măstăcăneanu despre situația de sub Pietricica.

El a mai precizat că speră ca demiterea antrenorului să nu fie una definitivă. „Eu sunt adeptul expresiei «timpul le rezolvă pe toate». Eu sper că a fost doar o decizie luată la cald de patron și că lucrurile se vor rezolva. Dacă va rămâne hotărârea demiterii lui Ze Maria, urmează ca noi să găsim în termenul cel mai scurt un alt antrenor”, a spus Măstăcăneanu.

În pauza competițională din iarnă, italianul Angelo Massone, care a negociat cumpărarea FC Rapid în vara anului trecut, a preluat pachetul majoritar de acțiuni ale clubului Ceahlăul și l-a numit antrenor pe fostul internațional brazilian Ze Maria, în locul lui Florin Marin.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!