Zicu, la Rapid?

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 10 iulie 2014

542 ianis zicuIanis Zicu a revenit în această iarnă în Liga 1, după ce a jucat timp de 2 ani în Asia. Fostul jucător al celor de la Inter nu s-a adaptat deloc la Petrolul, iar cele două părţi s-au despărţit, în ciuda eforturilor antrenorului Răzvan Lucescu, care ar fi dorit să-l păstreze pe talentatul și capriciosul jucător.

Fotbalistul de 30 de ani

este în căutarea unei echipe, iar una dintre posibilele variante este Rapid, revenită în Liga 1 după un sezon pe scena secundă a fotbalului românesc. Zicu a mai jucat în Giuleşti în sezonul 2006-2007 când, sub comanda lui Răzvan Lucescu, a traversat cea mai bună perioadă a carierei lui.

Preşedintele Rapidului, Nicolae Manea, a dezvăluit că Zicu ar fi de acord cu o revenire în Giuleşti, în cazul în care nu îşi va găsi echipă în Turcia.

“Am mai adus nişte jucători de la noi, dar trebuie să fie mult mai mulţi. Deocamdată sunt câţiva, poate să-l aducem şi pe Zicu, care, după mine, cel mai bine a jucat la Rapid. Dacă nu se concretizează o ofertă din Turcia, el ar vrea să vină la noi. Avem, cred, 24 de jucători, cu nişte copii de la noi, câţiva care mai sunt în probe. Cu Pancu trebuie să facem un nou contract, cel vechi a expirat”, a declarat Nae Manea despre situația de acum de la Rapid.

Până acum, Dinamo, Rapid, Poli Timişoara, Farul Constanţa şi Petrolul sunt echipele din Liga 1 la care a jucat Zicu. În afara țării el a activat pentru Inter Milano, Parma, ŢSKA Sofia, Pohang Steelers şi FC Gangwon.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!